Op de tekentafel 2010-2014

tekentafel

Graag had ik je in oktober welkom geheten op het Stripfestival in Breda, in de stand die ik samen met Danker Jan Oreel het hele weekend zou bemannen. Helaas, ook deze laatste beurs van het jaar ging door de Corona beperkingen niet door…

In aanloop naar de beurs was ik samen met Hans Lijklema al druk bezig met een nieuw boekje ‘Op de tekentafel van IJsbrand Oost: 2010-2014’ toen het bericht kwam dat ook Breda niet door zou gaan. Toen besloot ik dat het boekje er hoe dan ook dit jaar wel zou komen!

Door alle beperkingen en hindernissen die Corona met zich mee brengt heeft het veel langer geduurd dan ik had gewild, maar nu kan ik je eindelijk vertellen dat het eindelijk boekje klaar is!

In deze uitgave wederom een selectie tekeningen/illustraties die ik veelal gemaakt heb voor diverse opdrachtgevers, en die voor het grootste deel nooit met een breed publiek gedeeld zijn.

Ook dit keer heb ik speciaal voor het boekje een nieuwe omslagtekening gemaakt, en deze is ook nu in de verschillende ontwikkel stadia (schets, potlood, inkt en kleur) gebruikt voor onderdelen van deze uitgave.

In deze uitgave wederom een selectie tekeningen/illustraties die ik veelal gemaakt heb voor diverse opdrachtgevers, en die voor het grootste deel nooit met een breed publiek gedeeld zijn.

Ook dit keer heb ik speciaal voor het boekje een nieuwe omslagtekening gemaakt, en deze is ook nu in de verschillende ontwikkel stadia (schets, potlood, inkt en kleur) gebruikt voor onderdelen van deze uitgave.

Kenmerken van de set:

Het boekje verschijnt in een exclusieve oplage van 150 genummerde en gesigneerde exemplaren, inclusief de twee bijbehorende gesigneerde en gelijk genummerde prenten ‘London: St. Paul’s Cathedral’ en ‘Joop’s Mini’, en de set wordt gecompleteerd met een genummerde boekwikkel met daarop een deel van de potloodtekening voor de omslagillustratie.

En dat is niet alles, want als je dit boekje voor de komende kerstdagen bestelt/koopt krijg je er GRATIS en voor niets een gelijk genummerde en gesigneerde kaartenset ‘Max Miller: Auto’s’ met een klein schetsboekje ter waarde van Euro 10,- bij. En om de feestvreugde nog verder te vergroten stop ik er dan ook nog een niet gesigneerde ansichtkaarten set bij die je zelf kunt versturen, weggeven of natuurlijk bewaren in je eigen collectie!

Details:

  • Formaat boekje: 16,2 x 23,5 cm / Formaat prenten: 14,8 x 21 cm
  • Full-color omslag en binnenwerk
  • 32 pagina’s (inclusief omslag) met illustraties (en aanvullend schetswerk), veelal gemaakt in opdracht.
  • Gelimiteerde oplage van 150 exemplaren, genummerd en gesigneerd.
  • Twee gelijk genummerde en gesigneerde prenten: de full-color prent ‘London: St. Paul’s Cathedral’ + de zwart-wit prent ‘Joop’s Mini’
  • Gelijk genummerde boekwikkel met daarop de potloodversie voor de omslagillustratie.

Het boekje, inclusief de prenten, de wikkel (+ de setjes prentbriefkaarten als je uiterlijk 23 december je bestelling doorgeeft) kost inclusief een bijdrage in de verzend- en verpakkingskosten Euro 24,95. LET OP: deze prijs geldt alleen bij verzending naar adressen in Nederland. Bij verzending naar het buitenland worden de aanvullende portokosten extra berekend).

LET WEL: 

Deze aanbieding van boekje + GRATIS setjes prentbriefkaarten geldt alleen bij bestellingen die uiterlijk 23 december 2020 worden gedaan! 

Na deze datum zijn de sets prentbriefkaarten alleen nog los verkrijgbaar en geldt bovengenoemde prijs voor het boekje alleen.

Kopen/reserveren:

Wil je deze nieuwe set kopen, dan moet je het volgende doen:

  • Stuur mij een e-mail via ‘maxmillerstrips[apestaartje]xs4all.nl’ waarin je aangeeft dat je het boekje wilt bestellen.
  • Noteer in deze e-mail ook je (post-)adres (ook als je die al eens eerder hebt doorgegeven), zodat ik je boekje met toebehoren straks naar het juiste adres ga sturen.

Na ontvangst van je mailtje ga ik kijken welk nummer nog beschikbaar is en stuur ik je een e-mail terug met je bestelgegevens en hoe je het verschuldigde bedrag kunt betalen.

Levering:

Zo gauw ik je betaling binnen heb ga ik aan de slag met de verzending van je setje met boek/prenten en de kaartensets. Je krijgt een wederom een e-mail zo gauw ik je pakketje heb afgeleverd bij Post NL.

De bestelde setjes zal ik in volgorde van binnenkomst verwerken. Omdat ik op dit moment nog druk bezig ben om alle boeken- en kaartensetjes klaar te maken voor levering kan het even duren voordat ik jouw setje kan versturen. Heb dus even geduld na je bestelling en betaling.

Natuurlijk hoop ik dat je interesse hebt in deze uitgave en dat ik je bestelling mag noteren.

Alvast fijne feestdagen gewenst en hopelijk tot ziens in 2021!

Met vriendelijke groet,

IJsbrand Oost

Oh ja, nog één ding: Ook al zou ik graag alle boekjes willen voorzien van een klein tekeningetje, net als op een stripbeurs, dat is nu echt niet te doen. Maar als we elkaar weer kunnen ontmoeten op de diverse stripbeurzen, dan ben ik natuurlijk graag bereid om alsnog je boekje te voorzien van een leuke tekening!